fbpx

Velika noč

Smo barvali velikonočne pirhe? Smo! Smo skuhali velikonočno šunko, spekli potico in pripravili hren? Smo. Darila (pisanka po koroško) botrov bodo morala malo počakati. Razen če bodo dostavljena prek dostavne službe. Ne vemo še sicer, kako bomo jedi nesli k žegnu, a se bo tudi to uredilo. Najbrž bo blagoslavljanje jedi potekalo kar prek TV ekrana. Seveda bo […]
17 Apr, 2020
"

Preveri več

Smo barvali velikonočne pirhe? Smo! Smo skuhali velikonočno šunko, spekli potico in pripravili hren? Smo.

Darila (pisanka po koroško) botrov bodo morala malo počakati. Razen če bodo dostavljena prek dostavne službe. Ne vemo še sicer, kako bomo jedi nesli k žegnu, a se bo tudi to uredilo. Najbrž bo blagoslavljanje jedi potekalo kar prek TV ekrana.

Velika noč

Moje Velikonočne dobrote

Seveda bo življenje s prilagoditvami na pandemijo ujelo svoj ritem, a nekaterih stvari si ne bomo pustili vzeti. Kot na primer praznovanje velike noči v krogu družine.

Želim vam blagoslovljene velikonočne praznike, polne vere v dobro, upanja in ljubezni. Želim vam zdravja in povezanosti z vsemi svojimi najdražjimi, četudi na daljavo. Pa naj kmalu mine ta samoizolacija, da se bomo spet lahko družili. Lepe praznike še enkrat!

Vztrajajmo in ostanimo doma, kolikor dolgo bo potrebno. In bo minilo. Počasi se bomo vrnili v vsakodnevno rutino z željo, da spremenimo stvari na bolje.

Velikonočni pozdrav vsem,
Martina ?

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop