fbpx

Splošni pogoji poslovanja

Splošni pogoji poslovanja veljajo za spletno trgovino mmasinca.si in so sestavljeni v skladu z Zakonom o varstvu kupcev (ZVPot-UPB2). Spletno trgovino www.mmasinca.si upravlja podjetje MARTININA MAŠINCA, umetniško ustvarjanje in poslovne storitve, Martina Šavc s.p. (v nadaljevanju “ponudnik”). Uporabnik je oseba, ki uporablja našo spletno trgovino (v nadaljevanju “kupec”). Splošni pogoji poslovanja opredeljujejo delovanje spletne trgovine, pravice uporabnika ter poslovni odnos med ponudnikom in kupcem.

 Informacija o ponudniku in kontaktni podatki

MARTININA MAŠINCA, umetniško ustvarjanje in poslovne storitve, Martina Šavc s.p.

Sedež ponudnika: Malgajeva ulica 2,  2380 Slovenj Gradec

Davčna številka: 72245131

Davčni zavezanec: ne

Matična št.: 8518335000

Kontaktni podatki:

Telefonska številka: 041 491 451

Email: info@mmasinca.si

Bančni podatki:

Poslovni račun odprt pri: Nova KBM

TRR: SI56 0400 1004 7353 546

 1. Dostopnost informacij

Ponudnik se zavezuje, da bo kupcu vselej zagotovil naslednje informacije:

 • identiteto podjetja (ime in sedež podjetja, številka registra),
 • kontaktne podatke, ki uporabniku omogočajo hitro in učinkovito komunikacijo (e-pošta, telefon),
 • bistvene značilnosti blaga oziroma storitev (vključno s po prodajnimi storitvami in garancijami),
 • dostopnost artiklov (vsak artikel ali storitev, ki je v ponudbi na spletnem mestu, naj bi bil dostopen v razumljivem roku v primeru nedostopnosti vam bomo to sporočili),
 • pogoje dostave artiklov ali izvršitve storitve (način, kraj in rok dostave),
 • vse cene morajo biti jasno in nedvoumno določene in razvidno mora biti prikazano ali že vsebujejo davke in stroške prevoza,
 • način plačila in dostave,
 • veljavnost ponudbe,
 • rok, v katerem je še možno odstopiti od pogodbe in pogojih za odstop; poleg tega tudi o tem, če in koliko stane kupca vračilo artikla,
 • pojasnilo postopka ob pritožbi, vključno z vsemi podatki o kontaktni osebi ali službi za stike s kupci
 1. Načini plačila

Spletna trgovina www.mmasinca.si  omogoča naslednje načine plačila:

 • Plačilo s plačilnimi karticami preko sistema Stripe ( Maestro, Mastercard, Visa ) Račun za opravljene storitve boste prejeli skupaj z naročenimi izdelki v paketu ali na vaš e-naslov.
 • Neposredna bančna transakcija SEPA preko Stripe

Kupoprodajna pogodba (naročilo) je v elektronski obliki shranjena na strežniku ponudnika. En izvod te pogodbe se pošlje kupcu preko elektronske pošte, po uspešno izvedenem naročilu. Dostop do te pogodbe kasneje potrošniku omogoči ponudnik, potrošnik lahko izvod/kopijo te pogodbe naroči preko e-naslova info@mmasinca.si . Ponudnik nato naročeni izvod pošlje potrošniku po pošti v pisni obliki ali v elektronski obliki na željen e-naslov potrošnika.

Kupec lahko za preverjanje podatkov ali zagotavljanje točnosti dobave pokliče ponudnika na njegovo kontaktno telefonsko številko 041/491-451 ali ga kontaktira preko elektronskega naslova info@mmasinca.si.

 1. Veljavnost ponudbe

Navedene cene na spletni strani veljajo za naročila preko spletne trgovine ali preko telefonskega klica na številko 041/491-451. Cene veljajo pri zgoraj navedenih načinih plačila, pod zgoraj navedenimi pogoji, zato lahko pri nekaterih izdelkih pride do odstopanja cen na spletni strani in ostalih trgovinah po Sloveniji. Cene izdelkov so označene v evrih (EUR). DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena ZDDV-1 (nismo zavezanci za DDV).

Ponudnik si pridržuje pravico do dnevnih sprememb cen, razen če ni drugače navedeno (primer akcij in posebnih popustov). Cene veljajo od trenutka, ko jih kupec potrdi pri naročilu v spletni trgovini www.mmasinca.si  in veljajo do dne objave novega cenika. Cene se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.

V primeru spremembe cene izdelka med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil preklic nakupa ali pa bo ponudil rešitev, ki bo omogočila v obojestransko zadovoljstvo.

Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo in ga v elektronski obliki prejme na svoj e-naslov. Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksni in veljajo tako za ponudnika kot za kupca.

Kljub trudu, da so vsi izdelki na zalogi in da se trudimo, da je stanje zaloge ažurno, se včasih zgodi, da izdelka ni na zalogi, o čemer ponudnik kupca obvesti. V tem primeru vas bomo obvestili in vam v primeru predplačila vrnili kupnino. 

 1. Postopek naročila

Naročilo telegrama preko spletne trgovine www.mmasinca.si :

Naročilo preko spletne trgovine www.mmasinca.si  lahko uporabnik odda 24 ur na dan, vse dni v tednu, tudi ob nedeljah in praznikih. Po opravljenem naročilu prejme uporabnik elektronsko potrditev naročila na e-naslov, katerega je navedel ob naročilu.

Naročilo izdelka preko spletne trgovine www.mmasinca.si  se lahko poravna s plačilnimi karticami preko sistema Stripe, neposredne bančne transakcije SEPA preko Stripe sistema.

Paket je odposlan po prejetem plačilu.

Pogodbeni partner za dostavo pošiljk je Pošta Slovenije in GLS. 

 1. Stroški dostave

Cena dostave je enotna, in sicer 3,50 €. Stroški dostave so zaračunani in navedeni na naročilu in računu, z naročenimi artikli in jo poravnate skupaj z zneskom naročila. Pri naročilu nad 60,00 € je poštnina brezplačna. Omogočeno je tudi lastni prevzem na naslovu podjetja brezplačno.

 1. Dostava na poljubni naslov na območju Republike Slovenije:

Rok izdelave izdelkov je 3-5 dni, zato bodo vsa naročila oddana in plačana odposlana v roku 5 delovnih dneh in je njihova dostava predvidena za naslednji delovni dan.

Ob vikendih in praznikih se dostava ne opravlja, dostava se opravi v ponedeljek oz. naslednji delovni dan po prazniku.

Cena dostave je 3,99€ (do dveh izdelkov). V kolikor kupec naroči tri izdelke je poštnina brezplačna. Stroški dostave so zaračunani in navedeni na naročilu in računu za iz dobavljenim blagom in jih poravnate skupaj z zneskom naročila. 

 1. Izdelki z imenom

Pri izdelkih, kjer se izveze ime na naš izdelek, se kupnina ne vrača.

 1. Preklic naročila

Po oddaji naročila kupec prejme potrdilo o naročilu na njegov e-naslov. Morebitni preklic naročila lahko po prejemu potrditve naročila sporoči na ponudnikovo telefonsko številko 041/491-451

Ponudnik storitve nudi podporo kupcem od ponedeljka do sobote, med 8:00 in 16:00 uro na telefonski številki 041/491-451 in preko e-naslova info@mmasinca.si , kjer vam bomo odpisali tudi izven delovnega časa.

V kolikor se na telefon ne oglasimo takoj, vas bomo vsekakor poklicali nazaj v najkrajšem možnem času.

 1. 100% varen nakup, pravica do odstopa od nakupa in vračilo blaga skladno z ZVPot

Pri pogodbah, sklenjenih na daljavo, ima potrošnik pravico, da v 14 dneh od prevzema blaga podjetju sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Odstop od naročila/pogodbe mora biti poslan pisno na

MARTININA MAŠINCA, umetniško ustvarjanje in poslovne storitve,

Martina Šavc s.p.

Malgajeva ulica 2,

2380 Slovenj Gradec

ali po elektronski pošti na naslov info@mmasinca.si.

Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden strošek vračila blaga. Vsi izdelki kupljeni pri ponudniku www.mmasinca.si so takšne narave, da jih je moč vrniti po pošti. O nameravanem vračilu nas prosimo pisno obvestite in sicer na kontaktni e-naslov info@mmasinca.si . Potrošnik mora blago vrniti v 14 dneh od sporočenega namena o odstopu od pogodbe. Vračilo plačil mora podjetje opraviti takoj, ko je to mogoče, najkasneje pa v 14 dneh po prejemu sporočila o odstopu od pogodbe.

Prejeto blago mora kupec vrniti nepoškodovano in v nespremenjeni količini, razen če je blago uničeno, pokvarjeno, izgubljeno ali se je njegova količina zmanjšala, ne da bi bil za to kriv potrošnik.

 1. Reklamacije

V primeru reklamacij nas lahko kontaktirate preko našega elektronskega naslova info@mmasinca.si

Ko artikel vračate prodajalcu, morate priložiti tudi kopijo računa. Naslov za posredovanje (pošiljanje) blaga prodajalcu je

MARTININA MAŠINCA, umetniško ustvarjanje in poslovne storitve,

Martina Šavc s.p.

Malgajeva ulica 2,

2380 Slovenj Gradec

Stroške pošiljanja vedno krije pošiljatelj, razen, če je v naprej dogovorjeno drugače. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo.

 1. Pritožbe in spori

Ponudnik se bo v primeru morebitnih pritožb trudil za učinkovito razrešitev. Pritožba se odda preko emaila info@mmasinca.si . Postopek obravnave pritožbe je zaupen, ponudnik pa si bo po svojih najboljših močeh prizadeval, da se morebitni spori rešijo sporazumno. V kolikor morebitni spori niso rešljivi sporazumno, bo za to pristojno sodišče v Slovenj Gradec.

Zahvaljujemo se vam za zaupanje,

Martina Šavc

 

0
  0
  Košarica
  Vaša košarica je praznaNazaj v trgovino