fbpx

Popolno darilo

Zakaj so pujski primerno darilo? Bližajo se prazniki in vsi razmišljamo kaj podariti najbližjim, prijateljem, ljudem, ki so nam dragi, ljubi. Razmišljamo, kaj je primerno. Če smo na tesnem s časom, najraje zavijemo v prvo trgovino in hitro kupimo kaj, kar potem postane kar nekateri imenujemo »praholovec«. Lahko se odločimo, da letos kupimo nekaj bolj trajnega, […]
17 Nov, 2019
"

Preveri več

Zakaj so pujski primerno darilo?

Bližajo se prazniki in vsi razmišljamo kaj podariti najbližjim, prijateljem, ljudem, ki so nam dragi, ljubi. Razmišljamo, kaj je primerno.

Če smo na tesnem s časom, najraje zavijemo v prvo trgovino in hitro kupimo kaj, kar potem postane kar nekateri imenujemo »praholovec«. Lahko se odločimo, da letos kupimo nekaj bolj trajnega, kar je uporabno nekaj let, kar se lahko vzdržuje in pričaka obdarovanca, ko stopi v svoj dom. Mogoče pujsek, ki ga bo pričakal na sedežni, na postelji in ga gledal s svojimi budnimi ali zaspanimi očmi. Obenem pa ga bo spominjal na osebo, ki mu ga je podarila.

darilo

Mogoče ga bo spravil v dobro voljo, po pasjem dnevu v službi, šoli ali na faksu. Odločitev je vaša! Bo vaš Zaspani Bor, Nagajiva Rozi ali Utrujena Cvetko ali Cvetka? Mogoče Zvedavi Ivan?

Martinina mašinca bo z veseljem in predanostjo ustvarila vašega.

Z ljubeznijo.
Martina

0
Vaš nakupovalni voziček je prazen!

Videti je, da v košarico še niste dodali nobenega artikla.

Prebrskaj izdelek
Powered by Caddy
0
    0
    Your Cart
    Your cart is empty