fbpx

Marčevske pomladne igrarije

Pozdravljeni, pa sem nazaj. Priznam, da sem bila v februarju bolj lenobna za pisanje. Dogajalo se je veliko. Prišlo je valentinovo. Edini uvožen praznik, ki mi je všeč. Kot ga jaz razumem, slavi naklonjenost, prijateljstvo, ljubezen… in tega nam nikoli ne manjka, kaj ne? Upam, da ste tudi vi ta praznik in cel februarski mesec […]
15 Mar, 2020
"

Preveri več

Pozdravljeni, pa sem nazaj. Priznam, da sem bila v februarju bolj lenobna za pisanje. Dogajalo se je veliko. Prišlo je valentinovo. Edini uvožen praznik, ki mi je všeč. Kot ga jaz razumem, slavi naklonjenost, prijateljstvo, ljubezen… in tega nam nikoli ne manjka, kaj ne? Upam, da ste tudi vi ta praznik in cel februarski mesec preživeli v dobri družbi.

 

Kaj pa sem jaz delala? Izkoristila sem čas za ustvarjanje novih izdelkov – tako da mi dolgčas res ni bilo. Ker sem tudi sama ljubiteljica Harry Potterja mi je bilo eno izmed naročil bilo zares pri srcu – naročilo sem dobila, za fanta, ki je še večji oboževalec čarovnika. Dobil je magično različico pujska Gospod Urejeni na katerega sem pričarala prepoznavno strelo, čarovniški klobuk in očala. Menda je bila rojstnodnevna zabava nepozabna.

 

Dobila pa sem še eno zelo posebno naročilo po meri. Punčka Tinkara si je zelo želela kokoško in Martinina mašinca je tej želji z veseljem ustregla. Menda je sedaj njena stalna spremljevalka. Potem pa je nastal problem! Tinkarini najboljši prijateljici, je bila kokoška tako všeč, da sta si jo posojali. Imata pa punci razumevajoče starše in sosede, tako da je Kokoška Tinkara je dobila sestrico.

Kokoška

 

Marsikaj se dogaja. Kmalu nasvidenje, pa spremljajte naše nove izdelke na www.mmasinca.si.

Prelep pomladni pozdrav,

Martina iz Martinine mašince

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop