fbpx

Inspiracije…

Na različen način prihajajo v naša življenja. Zakaj kolekcija oblačil? Ko sem bila sama mlada mama, sem si zmeraj želela, kaj ljubkega, kaj luštnega za svoje otroke. Če sem želela imeti kaj posebnega, sem prosila mamo, ki je bila mojstrica šivanja. Žal  takrat ni bilo v izobilju blaga v zanimivih vzorcih in barvnih odtenkih. Zelo […]
20 Okt, 2020
"

Preveri več

Na različen način prihajajo v naša življenja.

Zakaj kolekcija oblačil?

Ko sem bila sama mlada mama, sem si zmeraj želela, kaj ljubkega, kaj luštnega za svoje otroke. Če sem želela imeti kaj posebnega, sem prosila mamo, ki je bila mojstrica šivanja. Žal  takrat ni bilo v izobilju blaga v zanimivih vzorcih in barvnih odtenkih. Zelo težko si našel kaj simpatičnega.

Ko so bili moji otroci še dojenčki, sem oboževala majice na preklop iz tetre, ki so se zavezovale zadaj in so bile del paketa za novorojenčka. Oblačenje je bilo preprosto, ker si majico preprosto nataknil na otrokove ročice in jo zavezal na hrbtu. Ker je bilo otroku med oblačenjem veliko bolj udobno in je manj joka, se mi je zavezovanje na trakce res priljubilo. Zato je tudi nastala kolekcija otroških oblačil iz jersey-a. Trakce na meni ljubih tetra majčkah, ki so mi dobro služile kot mladi mami, pa so zamenjali svileni trakci za zavezovanje.

Danes je oblačil za dojenčke res ogromno. Moram priznati, da imam kar malo težav s sodobnim izrazoslovjem. Romperčki, baggy hlače – koliko novih izrazov! Vendar se učim in spoznavam nove smernice v oblačenju dojenčkov. Z veseljem opazujem, da udobje vse bolj pridobiva na pomenu v primerjavi z oblačili, ki sicer res izgledajo lepo, a zaradi zapletenega oblačenja, ki razdraži dojenčka, prepogosto ostanejo v omari.

  

In katere vse novosti prinaša jesen? Postala sem ponosna lastnica novega overlock stroja s katerim bo šivanje še lažje steklo. Že dela na visokih obratih 🙂 Prihajajo nove barvne kombinacije in blazine z novimi motivi živali. Že konec oktobra pa bo ponovno v spletni trgovini na voljo jelenček Ferdo. Spremljajte spletno stran in družabna omrežja.

Imejte se lepo!

Martina

 

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop