fbpx

Dopust, počitnice, odklop

Počasi se bliža letošnje poletje. Sonce se  že od polulane Zofke, noče pokazati za dalj časa. Dež nikakor ne popusti, oblaki pa še kar visijo na nebu. Ampak mi optimisti se ne damo! Sanjamo o domačih neodkritih krajih. Sanjamo o toplem morju, kjerkoli že. Da nam voda zalije podplate, da začutimo vonj soli in borovcev. […]
22 Jun, 2021
"

Preveri več

Počasi se bliža letošnje poletje. Sonce se  že od polulane Zofke, noče pokazati za dalj časa. Dež nikakor ne popusti, oblaki pa še kar visijo na nebu.

Ampak mi optimisti se ne damo! Sanjamo o domačih neodkritih krajih. Sanjamo o toplem morju, kjerkoli že. Da nam voda zalije podplate, da začutimo vonj soli in borovcev. Spet drugi sanjamo daljne kraje, topel ocean, palme… Spoznavanje drugih običajev ljudi, okolja, rastlin in živali.

Mene že čaka spakiran kovček! Samo še potni list najdem. Od čakanja se je najbrž že zaprašil!

Kindl je poln novih knjig, za katere se že veselim, da jih preberem. Kopalke, brisača, kreme za sončenje – to je zame dopust!

Pa še vsa potrdila natisnem, potem pa pot pod noge in gremo.

Komaj čakam! Vi tudi ?

Ko se vrnem nazaj pa upam, da bo vreme popustilo in bom lahko odkrila še kakšen meni neznan  kotiček Slovenije. Že nabiram ideje. Slovenija je lepa, prelepa. Ostalo mi je še veliko neosvojenih hribov. Upam, da letos pade tudi kakšna gora.

Imam kar obsežen spisek. Pa saj ne želim vsega obhodit in prekolesarit v tem letu. Če ne bo šlo letos, pa drugo leto. Radost je tudi v pričakovanju, kajne?

Privoščim nam, dober dopust, veliko sproščenih  uric in brezskrbnega klepeta. Napolnimo si baterije in potem juhej, v nove zmage. Moji neutrudljivi šivalni stroji gredo na servis, da bom potem spet lahko šivala in vas razvajala.

Poletje nezadržno prihaja in imejmo se lepo. Uživajte, kjerkoli že boste,

Martina

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop